Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Прецизне хладно-вучене челичне цијеви Квалитета квадратних површина
Jun 06, 2018

1 Спољашњи преклоп: спиралне листове налик на спољне површине хладно вучене челичне цеви. Његов спирални правац је супротан правцу ротације челика када је пиерцинг, а тијело је велико. Ова врста дефекта се зове спољашња страна.

2. Пукотине: унутрашње и спољашње површине хладно извучене челичне цеви се појављују континуирано или дисконтинуозно мале косе, а неке су у облику слова "и". Правац ротације супротан је смеру ротације челика када је пиерцинг и тијело релативно велико. Ова врста дефекта се назива пукотина. .

3. Сепарацијски слој: На унутрашњој површини хладно извучене челичне цеви, спирални облик или слој блокираног метала је стратификован или сломљен или танталијски дефект. Овај дефект се зове сепарација.

4. Унутрашња преклопка: На унутрашњој површини хладно извучене челичне цеви, појављују се спиралне, полу-спиралне и нерегуларно распоређене пиле зуби. Овај дефект се зове унутрашње преклапање.

5. Ожиљци (укључујући ваге, пукотине и шупље): На унутрашњој површини хладно вучених челичних цеви постоје угаони ожиљци, који се називају ожиљци.

6. Гребање (гребање): Унутрашње и спољашње површине челичне цијеви се хладно исцртавају и редовно се дистрибуира линијски уторов. Овај недостатак се назива гребањем.

7. Фолдинг: Боре у спољашњим удубљењима делимично или континуирано се формирају дуж уздужног правца цевног зида, а спољашња површина је у облику траке. Ова врста дефекта се зове "ваљање".

8. Уронити (профилирање): На површини хладно вучене челичне цеви присутна је спирална сагова. Овај недостатак је познат као корекција (равнање), позната и као навођење (исправљање).

9. Глитцх: потпуна или делимична резидуална зигзаг ламела у обимном правцу крајева хладно вучених челичних цеви. Овај недостатак се назива бурр.

10. Неуједначена дебљина зида: Постоји феномен да пресек и уздужна дебљина хладно вучене челичне цеви нису једнаки. Ова врста дефекта назива се неравнина дебљине зида.

11. Динамика (позната и као брунирано, бамбусов облик, у облику прстена): На унутрашњој и спољашњој површини хладно вучених челичних цеви постоје континуалне и повремене ознаке прстена које су неравне дуж попречног правца. Само на повр {ини, ова врста дефекта се зове дитхеринг (познат и као пруг, бамбус, прстен).

12. Јаме (укључујући индентације): Локализоване јаме различитих величина појављују се на површини хладно вучених челичних цијеви, од којих су неке периодичне, а неке су неправилне. Површина дефекта има удубљену као јама, а површина нема удубљења као урез.

13. Поцкмарк (познат и као поцкмарк): мала, пунктиформна дент на површини хладно-вуче челичне цеви. Овај недостатак се назива питтинг.

14. Право: Линеарна огреботина са одређеном ширином и дубином је присутна на унутрашњој и спољашњој површини хладно извучене челичне цеви, распоређене на целој дужини или делу хладно вучене челичне цеви. Овај дефект назива се равном стазом.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/