Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Сеамлесс Тубе Версатилити
May 10, 2018

Безшавна цев је дугачка челика која нема шавове око шупљег дела.

Структуралне бешавне цијеви су бешавне цијеви за опћу и механичку конструкцију.

Безшавна цев за испоруку течности користи се за транспорт опћих течности као што су вода, уље и гас.

Бешавне цијеви са коталом од ниског и средњег притиска користе се за производњу различитих врста котлова ниске и средње притисне воде за прегрејане, парне и цијепане водене цијеви. Висококвалитетни угљенични структурни челици за прегрејане парне цеви, велике димне цијеви, мале димне цијеви и цијеви од опеке од цигле кориштене за локомотивне котлове и пролазе кроз топло ваљане и хладно вучене бешавне цијеви.

Котловска цијев високог притиска бешавне цијеви је висококвалитетни угљенични челик, легирани челик и нерђајући челик од нерђајућег челика отпорног на цијеви за површину гријања котловских водова који се користе за производњу високог притиска и изнад притиска. Захтјеви за бешавне цијеви су такође врло високи.

Високотлачна цијев за хемијску ђубриво високог притиска је висококвалитетна угљенична челична челична челична цијев од нерђајућег челика за хемијску опрему и цевоводе са радном температуром од 40 до 400 степени и радним притиском од 10 до 30 МА.

Безшавна цев за крекирање нафте се углавном користи за цеви пећи, измјењиваче топлоте и бешавне цијеви у нафтним постројењима.

Геосинтетичка бешавна цев је језгро за бушење језгра које користи геолошки одјел.

Ово су цеви које се користе у разним пољима, а беспрекорне цеви могу се користити и као механички додаци.

Моторцикли, лежајеви електричних возила, осовине цеви за осовину осовине, аутоматске чауре осовине, сада постоје многе индустрије које захтевају веће захтеве да буду беспрекорни.

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/