Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Лагано разматра прераду клипног стијенка и паковање газа пистонског прстена
Nov 29, 2017

Лагано говори о обради клипњаче и оруђе за паковање прстена
Ксиао Биан ће данас наставити да проводи знања у овој области, али садржај није испред, тако да можемо сазнати више о клипњачу, да сазнамо више о његовом садржају. А Ксиаобиан осећа да кроз овај чланак можемо повећати количину знања из ове области, чиме нашо знање постаје свеобухватније.

Прстенасти прстен за пртљажник, његова главна улога је заптивање прозора између блока цилиндра и клипњаче како би се спречило цурење клипњаче.
Код паковања клипњаче, генерално постоје три празнине, и то:
Аксијални клиренс: Углавном се користи да се осигура да се прстенасти прстен слободно лебди, иначе клипњача не може нормално да ради.
Радијални клиренс: како би се избегло потапање клипњаче, остављајући притисак пакирног прстена, како би се избјегло деформације или оштећења.
Реза за сечење: углавном се користи за компензацију паковања носача прстена.
Технологија обраде клипњача, такође је веома важан део његове технологије обраде доброг или лошег, директно утиче на квалитет клипњаче и њен век трајања.
Обрада клипне шипке, општа употреба котрљања, јер употреба таквих поступака обраде може побољшати отпорност на корозивну површину клипњаче, стварање и ширење пуцања замора, чиме се побољшава чврстоћа замора клипњаче.
Поред тога, помоћу котрљања могуће је смањити површину храпавости и смањити појаву хабања, при чему укупни наставак клипне шипке