Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Тржиште цеви за чишћење од нерђајућег челика с утјецајем великог броја производа за статус куо Оверсуппли
Nov 29, 2017

Са индивидуалним потребама корисника машине за цртање, сваки произвођач цртачке машине мора усвојити напредне научне и брзе методе дизајна како би брзо задовољио потребе корисника. С обзиром на број и врсту машина за хладно вучење настављају да се повећавају, производња машине за израду цртаних машина, цртање машинске индустрије у хитној потреби индустријске стандардне спецификације производње цртаћа машина, како би се постигла стандардизација и свестраност. Скоро 20 година индустријске производње и стварно показује да се употреба хладно вуче директно на производњу хидрауличне пнеуматске цилиндарске цеви, напредне технологије и поуздане, са високом економском вриједношћу и социјалним погодностима. Производња машине за хладно вучење ка високој прецизности, тешким, аутоматизованим, безбедносним аспектима зелене боје, укључујући хидрауличну машину за преднапрегнуте рамове, биће будући правац развоја, цртање серије машина, стандардизација.

С обзиром да конкуренција постаје свежија и оштрија, марже добитка на тржишту челика ће постати ниже и ниже, а транспарентност цијена ће се повећати. Због тога цев за завршну обраду ће бити профитабилна само са високом прецизношћу. Кинеска производња челичних цеви и потрошња чине први по први пут у свету, и то само за беспрекорну производњу челичних цеви у Тиањину и Јиангсу. Одговарајући на ову ситуацију, градске бешавне челичне цеви на бази производње, постоје неке цијеви, излаз рангиран први у Схандонг. Друго, цела врста. Инвентар тржишта челичних цеви, сорте, спецификације које су доступне, више од 10.000 врста модела, све. Предузећа за производњу и прераду цеви су бројна, укључујући цевне производе, хладно вучене цеви, цеви за завршну обраду, цеви за топлотну експанзију, равне шавне заварене цеви, цев за хоновање, калибра од 5 мм до 1200 мм, могу се у сваком тренутку израдити за купце калибра .

Индустрија цевних цеви за активно промовисање технолошког напретка, иновација производа, уштеда енергије. Анганг Баиукуан цјевовод за цеви од пуштања у рад новог округа, однос кокса у високој пећи, ПЦИ однос значајно је повећан. Схоуганг Јингтанг хоннинг пипе компанија 5500 кубних метара високе пећи суве прашине, пречишћавање воде достигло је међународни ниво. У првих 11 месеци 2009. године потрошња енергије и емисија сумпор-диоксида на тону индустријске цеви су опале. Тржиште хватања цеви од нерђајућег челика са приливом великог броја производа узрокованих потражњом за много више од статуса куо, цена наставља да опада чини да многи стручњаци у индустрији праве цијене цеви, стимулишу ширење индустрије са падом тржишних цијена и постепено заустављено у погледу индустрије Развој индустрије цевних цеви требало би да буде даља реформа, директно се своди на суштинска питања како би се уклониле кључна питања.

Узимајући пројекат запад-источног гасовода као пример, ако је количина челичне цеви која се користи у маинлине износи 1.720.000 тона, потребно је скоро 2 милиона тона ако сви цјевоводи средњег притиска буду дистрибуирани корисницима након што природни гас улази град се користи са полиетиленским гасоводом Велики капацитет тржишта плиновода, хладно вучене прецизне хладно извучене цеви, хладно вучене легуре цеви малих пречника хладно вучене цијеви, изгледи за развој котлова високог притиска котла за котао. Хладно вучени цеви прецизност хладно вучене цеви хладно вучене легуре цеви мали пречник хладно вучене цијеви челик, високи притисак котао челичне цијеви природни гас ће постати главни извор гаса у већини великих и средњих градова у будућности. Кина је 2005. године имала 148 градова и 72 милиона људи користило је природни гас са годишњом потрошњом гаса од 20,2 милијарде кубних метара. Високо прецизна хладно-вучена алуминијумска цев, деведесетих година постепено је почела да користи технологију и опрему за производњу челичних цеви високе прецизности развијене новим производима. У односу на хладно вучну челичну цев, с малом тежином, глатком површином, малом чврстином и лаким брушењем, итд., Постепено се може пунити високотрецни хладно вучени челични цијеви у ниском интензитету неутралног.