Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Dom > Новости > Sadržaj
Хоће ли бити хладно цртани цеви Руст? Како је Русти?
Apr 16, 2018

Хладно вучена цев се производи на основу хладног цртања. С обзиром на то да је температура хладно извучене цеви релативно висока, улога хладно извучене цеви у дуготрајној употреби и континуираном развоју је релативно велика и не може се довољно деформирати. Може се рећи да је опсег и учесталост коришћења хладно извучених цеви у челичним цевима релативно велика. Хладно вучена цев није рђана у складу с корацима обраде и процедуром обраде, али због неправилног одржавања и неправилног одржавања, употреба хладно вучене цијеви је такођер феномен рђе у животу. Специфични разлог који имамо за сваког да анализира:

Зашто се хладна цевка рђе? Када се на површини хладно извучене цеви појави смеђа рђа (тачка), људи су изненађени: "Хладно вучена цев не рђе, а рђа није хладно извучена цијев. Можда постоји проблем са челиком. "Заправо, ово је једнострано заблуда о недостатку разумевања хладно вучене цеви. Хладно извучене цијеви ће се такођер рушити под одређеним условима.

Хладне цеви имају способност да се одупру атмосферској оксидацији - то јест, нерђајуће, али такође имају могућност да кородирају у медијима који садрже киселину, алкалије и соли - тј. Отпорност на корозију. Међутим, отпорност на корозију челика варира од хемијског састава самог челика, међудржавне, услова употребе и врсте медија за животну средину. На пример, челична цијев од 304 у сувој чисти атмосфери, има апсолутно одличну отпорност на корозију, али ће се померити на море, у мору која садржи пуно соли, брзо ће се рђати; и 316 челичне перформансе добро. Дакле, то није никаква хладно извучена цев. Може да одоли корозији и рђу у било ком окружењу.

За хладно вучену цев је неопходно стално побољшавати перформансе различитих делова и промовирати континуирани развој хладно вучене цијеви. За заједничке перформансе, неопходно је стално осигурати добре резултате, обратити пажњу на уобичајено одржавање и одржавање, када се појављује рђа, обратите пажњу на начин и начин уклањања рђе, као и правилно уклањање рђе!

хттп://ввв.скивингтубелв.цом/