Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
ЦК 45 Челични прецизни хромирани клипни штап

ЦК 45 Челични прецизни хромирани клипни штап

Прецизни клипни клип / клипњача високог угљеничног челика Руст метода на крају клипњаче: детекција краја кромираног клипа и поступак за заваривање хромираног клипа и друге компоненте хромираног предњег поступка заваривања хватањем клипа, који се карактерише тиме што ...

Прецизни клипни клип / клипњача високог угљеничног челика

Руст метода на крају клипњаче:
хромираним откривањем краја клипњаче и поступком за заваривање хромираног клипа и других компонената од хромираног предњег поступка заваривања хромираног клипа, који се карактерише тиме што претходни третман обухвата следеће кораке:
С1, хромирани завршни заварени завршеци са контактом са раствором бакар сулфата, хромирана реакција замјене гвожђа за заваривање гвожђа у резервоару бакар сулфата

Површина производа је специјално полирана технологијом тврдог хрома. Површина производа полира огледало. Производ има карактеристике отпорности на абразију и отпорности на корозију. Погодан је за све врсте цилиндара, цилиндара, клипњача, паковања, столарије, текстила, машина за штампање и бојење, машина за ливење ливења, машина за бризгање пластике и других механичких водилица, рам и сл.
Челични клип шипке је машинско обрађен, а затим хромиран како би се добила тврда, глатка површина која је отпорна на корозију. Типично је само око 0.001 "до 0.003" дубока дебљина плочица у ствари веома мала у односу на укупни пречник клипњаче. Ово даје врло тврду површину у распону од 66-70 ХРЦ. Хромиране клипне шипке су обично тест отпорности на корозију, испитивање трајања. Коришћењем дв-032 теста распршивања слане воде на катализаторску корозију, трајање до 500 сати тестирања


Предност:
а. Обимно искуство производње: специјализовани смо за цилиндар, клипњаче и цилиндричну цијев са искуством од 10 година.

б. Комплетна производна постројења: поседују прецизне машине за равнање, фине машине за полирање, прецизни струг и друге напредне опреме. Наши техничари ће обављати редовно одржавање на овим машинама како би им гарантовали да раде добро.

ц. Висококвалитетне сировине: углавном бирате сировине из велике фабрике челика, као што су ТПЦО, БАО СТЕЕЛ, СХА СТЕЕЛ, који су најбољи и највећи произвођач сировина у Кини.

д. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

е. Кратко време доставе: ако један контејнер 15-20 дана. Такође имамо и неке цеви и штапове стандардне величине, ако вам требају 3-5 комада, можемо ускоро испоручити.

ф. Безбедно паковање: уље против рђе пре шибања на цијевима и шипкама, пластичне капе на цевним крајевима за заштиту унутрашње површине, свака шипка бити заштићена картонском цијевом. Коначно се пакује са морским пакетом или у дрвеном кућишту. површина.

г. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.


Srodni proizvodi
Istraga