Контактирајте нас
Контакт: Мрс.Иао
Телефон: (+ 86) 13771551070
Контакт: Мр.Зхоу
Телефон: (+ 86) 13812059096
Тел: + 86-510-83831286
Факс: + 86-0510-83831286
Е-маил: салес@вклонгвеи.цом
Адреса: Индустријски парк Иаки, Луосхе град, Вуки град, Јиангсу
Високи фреквентни погонски и каљени клипни штап

Високи фреквентни погонски и каљени клипни штап

Увођење клипњаче велике фреквенције: клипњача за фреквенцију се обрађује високофреквентном технологијом за каљење, а затим се полира површином огледала. Чврстоћа је до ХРЦ58 ~ 62. У поређењу са обичном клипном шипком, има бољу отпорност на хабање и отпорност на корозију. Хигх ...

Увод у високу фреквенцију клипа:
Клипњача за фреквенцију се обрађује високофреквентном технологијом каљења, а затим се полира површином огледала. Чврстоћа је до ХРЦ58 ~ 62. У поређењу са обичном клипном шипком, има бољу отпорност на хабање и отпорност на корозију.

图片1.jpg

Каљење високих фреквенција се углавном користи за каљење површина индустријских металних делова. То је врста металног поступка топлотне обраде која доводи до стварања одређене индуктивне струје површине радног предмета, брзо загрева површину делова, а затим брзо гашење.


Принцип рада високофреквентног штапа:
Принцип за високу фреквенцију каљења: радни предмет на сензору са шупљим бакарним цевима је навијен, прелази у високофреквентну измјеничну струју, индукцијску струју у фреквенцији формирања на површини обделованца, површину дијелова или се брзо загреје локално ( у року од неколико секунди се може загријати на 800 до 1000 ° Ц, срце је и даље близу собне температуре) неколико секунди након брзо одмах расхладне (ДИП) расхладне воде (или хлађења уља за прскање) како би се завршио рад на екстракцији ватре површине или локалне да би се постигли одговарајући захтеви тврдоће.

Индукцијска опрема за топлотну обраду топлоте се углавном састоји од опреме за снабдевање електричном енергијом, машине за каљење и индукторима. Главна функција опреме за снабдевање електричном енергијом је излазна струја са одговарајућом фреквенцијом. Постоје две врсте опреме високог фреквентног напајања: електронска цијев, високофреквентни генератор и СЦР претварач. Опрема за снабдевање струјом средње фреквенције је генератор. Општа опрема за напајање може да емитује само фреквенцију струје, неки уређаји могу променити тренутну фреквенцију или директно користити индукцијско грејање од 50 Хз.

Избор енергетске опреме односи се на дубину загрејаног слоја који захтева радни предмет. Ако је слој грејања дубок, користи се опрема за снабдевање са нижим струјом и нижим фреквенцијама. Радни предмет са плитким загрејаним слојем мора бити опремљен са вишим струјним и вишим фреквенцијским напајањем. Други услов за избор напајања је снага опреме. Како се површина грејања повећава, потребно је повећати снабдевање електричном енергијом. Када је површина грејања превелика или напајање није довољно, може се усвојити метод континуалног грејања како би се радни предмет и индуктор померили релативно, грејање напред и хлађење позади. Али боље је загријавати целу грејну површину одједном. На тај начин очврснута површина може бити темперирана коришћењем резидуалне топлине језгра радног предмета, чиме се поједностављује процес и штеди електричну енергију.

Дубина струјног слоја за учвршћивање отврдњавања зависи од фреквенције измјеничне струје, углавном високих фреквенција, плитке дубине загревања, дубине тврдог слоја је плитко. Однос између фреквенције Ф и дубине грејања има следећу формулу: 8 = 20 / В ф (20 ~ Ц); 8 = 500 / роот ф (800 степени Ц).
Тип: Ф је фреквенција, јединица је Хз; делта је дубина грејања, јединица је милиметара (мм).
Индукцијско гријање површине гашења има многе предности, као што су добар квалитет површине, ниска крхкост, тешка оксидација, декарбуризација и мала деформација на површини каљења. Због тога, индукциона опрема за грејање се широко користи у термичкој обради површине метала.


Природа
Клипњача са фреквенцијом има добре перформансе и снажну чврстоћу. Може се широко користити у машинској индустрији и индустрији опреме, а то је и разлог зашто предузећа то одаберу.
Тврдоћа клипњача од 20 степени, висока учестаност чврстоће клипњача до 55 степени, са линеарним лежајем и носачем осовине или носачом који подржавају употребу производа од алуминијума, отпорност на хабање и отпорност на корозију и промовишу високу прецизност, велику брзину и високу издржљивост , конкурентност машина све, значајно побољшавају перформансе опреме.
Предности клипњаче за каљење високих фреквенција
Без интегралног загревања, радни предмет има малу деформацију и малу потрошњу енергије.
Јавна неугодност је бесплатна.
Брзина гријања је брза, а површина обраде је оксидована и декарбуризација је лакша.
Површински очвршћени слој се може прилагодити према захтеву, тако да је лако контролисати.
Опрема за грејање се може инсталирати на производној линији за механичку прераду, што је лако остварити механизацију и аутоматизацију, лако се управља и може смањити транспорт, штедети радну снагу и побољшати производну ефикасност.
Закривљени слој фине мартензита, тврдоћа, чврстоће и жилавости су већи.
Површина површина обраде након гашења већег притиска компресије, отпорност на замор веће прекидне моћи.


Јиттер разлог високих фреквентних клипова
Узроци ударања високих фреквенција клипњаче:
1, машинска обрада, као што је брушење, непроцесирана
2, референтни положај за позиционирање није једнак истом датуму или грешци у облику и позицији између референтних тачака
3, толеранције одговарајућих делова нису изабране
4, носити прстенасту подлогу
Прва два су инсталирана пре и након инсталације. У механичком систему са линеарним покретима клипова, клипњача високе фреквенције подржава или управља моделом корисности са предностима високе тачности, добре отпорности на хабање и високе чврстоће. Нанесите на све врсте цилиндара, цилиндара, клипњаче, паковања, столарије, текстила, машина за штампање и бојење, машине за ливење, машине за убризгавање и друге механичке водилице, штап за исјекцију итд. Најчешће окружење Наравно, хидраулички систем.


Високофреквентни штап / висока фреквентна клипњача Спецификације:

Спецификације

Φ6-Φ10

Φ12-Φ25

Φ28-Φ50

Φ55-Φ150

дужина

500-1500мм

1200-3000мм

1500-3000мм

1500-3000мм

Храпавост

Ра0.4-0.1 △ 8- △ 10

тврдоћа површине

ХБ220-260

Страигхтнесс

0.15 / 1000мм

Утиснута и каљена шипка

термичка обрада

Умањен и темпериран Т235

Округла

<0.01 укупна="">

Дебљина хромиране плоче

0.02

Укупна разлика у величини

<>

Материјал наука

Квалитет 45 # челик


Srodni proizvodi
Istraga